Victoryklinikernas HLR-utbildningar

Vid akuta sjukdomsfall som drabbar hjärtat och cirkulationen kan det vara helt avgörande för överlevnad att snabbt starta korrekt utförd hjärt-lung-räddning (HLR).

Vi utbildar både privatpersoner och företag i grundläggande HLR, enligt HLR-rådets rekommendationer och riktlinjer. Det finns även möjlighet att lägga till enkel utbildning i användning av hjärtstartare till HLR-kursen.

Vi genomför HLR-utbildning och övriga utbildningar i våra lokaler på Kungsholmen, Fredhäll. Det finns möjlighet att som privatperson, eller personal från företag, anmäla sig till ”öppna kurser” enl. bestämda kursdatum (se nedan). Vi genomför också utbildning på plats hos företagskunder, allt efter önskemål. Vi kan även erbjuda utökade kurspaket med läkarledd utbildning i människans fysiologi och sjukdomslära, vilket kan anpassas efter kundens behov. Kontakta oss för beskrivning och offert.


Kunniga HLR-instruktörer
Våra HLR-utbildningar genomförs av instruktörer med sjukvårdserfarenhet. Utvärdering och fortbildning av våra instruktörer ser vi som mycket viktigt för att hålla en hög kvalitet, samt tillgodose våra kunders höga krav och behov.


HLR-kurser med inriktning
Har du speciella önskemål? Kontakta oss, så hjälper vi dig.


Är ni fler som vill gå en kurs?
Är ni minst 4 personer som vill gå en HLR-utbildning kan vi komma överens om datum och tid som passar. Kontakta oss, så hjälper vi dig.

 
Kommande kursdatum HLR
Enl. önskemål

Kostnad
Privatpersoner och föreningar
Kontakta oss för bokning och/eller frågor.

Företag och organisationer
Kontakta oss för bokning och/eller frågor.

Kommande kursdatum HLR med hjärtstartare
Enl. önskemål

Privatpersoner och föreningar
Kontakta oss för bokning och/eller frågor.

Företag och organisationer
Kontakta oss för bokning och/eller frågor.
 
Bokning och frågor
För bokning och vid ev. frågor och/eller önskemål kontakta Anna Söder.